AUDIT SEO GRATIS

In cazul in care esti la inceput de drum in ceea ce priveste promovarea site-ului tau in mediul online sau ai o anumita vechime, dar totusi afacerea ta nu se situeaza pe primele pagini in Google, inseamna ca ai ajuns in locul potrivit. Iti vom oferii gratuit un audit SEO realizat ca la carte. 

Pentru a te sprijinii in lupta cu pozitionarea site-ului  in Google, am lansat acest serviciu profesional si personalizat pe care il oferim gratuit tuturor celor care doresc sa descopere ceea ce ii impiedica sa obtina o pozitionare mai buna in motoarele de cautare.

Cu siguranta, acest audit SEO gratis va fi un pas mic pentru noi, dar un pas urias pentru tine :). Vezi mai jos cum i-a ajutat auditul SEO gratuit pe cei care au beneficiat deja de el.

CE INCLUDE AUDITUL SEO GRATIS?

RESERACH CUVINTE CHEIE

Te vom ajuta sa desoperii termenii pe care utilizatorii ii caut in Google atunci cand doresc sa achizitioneze produse si servicii similare cu cele pe care le comercializezi. 

IDENTIFICARE PROFIL VIZITATORI

Vei afla care este profilul ideal al vizitatorului, astfel incat sa poti sa targetezi corect continutul site-ului/magazinului tau online in Google.

AUDIT SEO CONCURENTA

Stii cat de bine sta concurenta ta la acest capitol? In cadrul auditului vom analiza amanuntit concurenta si vom realiza o strategie prin intermediul careia sa o depasesti.

AUDIT SEO ON-PAGE

Vei afla daca site-ul tau este prietenos atat cu Google, cat si cu utilizatorii, si iti vom spune exact ce modificari sunt necesare in acest sens.

AUDIT SEO OFF-PAGE

Iti vom oferii o strategie personalizata pentru a putea sa obtii cat mai multe link-uri din surse gratuite si platite la cel mai bun raport performanta/pret.

REALZARE STRATEGIE SEO

In final, vei avea parte de o strategie completa de optimizare SEO pentru site-ul tau. 🙂 Tot ce iti ramane este sa pui in practica indicatiile si sa monitorizezi progresul.  

TESTIMPAONIALS

CE PARERE AU CLIENTII DESPRE AUDITUL SEO GRATIS?

Am aplicat pentru un audit SEO gratuit chiar inainte sa deschid magazinul online si am reusit sa identific cu ajutorul celor de la Transilvania Advertising nivelul la care se situeaza cererea in acest domeniu, ceea ce pot sa spun ca a fost o decizie inteleapta.

M.IOAN

Inainte sa incep cele doua proiecte am decis sa apelez la un audit in zona SEO pentru a intelege mai bine complexitatea domeniului si care este investitia necesara pentru a avea parte de performante in rezultatele Google.

C. Raul

Am apelat la cei de la Transilvania Advertising pentru un audit de cuvinte cheie din categoria “cafea cu ganoderma” si am fost foarte multumit de felul in care am putut sa folosesc in beneficiul meu rezultatele primite.

B. ION

Auditul SEO pe care l-am primit a fost de mare folos si usor de inteles. Prin aplicarea strategiei furnizate in audit am reusit sa ajung in 2 luni pe prima pozitie la cuvintele cheie principale. Recomand cu incredere echipa Transilvania Advertising.

M. MARIUS

CERE UN AUDIT SEO GRATIS

Completeaza formularul de mai jos si in cel mult 72 de ore vei primi un audit SEO gratis.

Politica de confidentialitate

1 + 13 =