REALIZARE SITE-URI DE PREZENTARE COMPLET OPTIMIZATE

Pentru a avea o prezenta de calitate in mediul online, este necesar mai mult decat un simplu site de prezentare. Atragerea utilizatorilor si transformarea acestora in clienti presupune realizarea unui site de prezentare pregatit sa ofere o perspectiva atractiva a business-ului tau si sa performeze indiferent de ce tip de promovare folosesti. Echipa noastra completeaza functionalitatile clasice ale unui site de prezentare cu elemente de marketing digital avasante astfel incat sa iti ofere o solutie favorabila si pregatita pentru a demara campanii, fie ca vorbim despre Optimizare Seo, Campanii Google AdWords, Campanii Facebook, Campanii de Email Marketing sau altele.

RETETA UNUI SITE PERFORMANT

Vezi mai jos functionalitatile pe care trebuie sa le incorporeze un site performant si alegele pe cele care crezi ca sunt potrivite pentru proiectul tau.

TIMP DE EXECUTIE RAPID

w

SUPORT TEHNIC DEDICAT

DESIGN MODERN SI RESPONSIVE

R

COMPLET ADMINISTRABIL

i

NUMAR DE PAGINI NELIMITAT

l

PAGINI DINAMICE & INTERACTIVE

GALERIE FOTO ANIMATA

GALERIE VIDEO ANIMATA

c

FORMULAR CONTACT

FORMULAR DE OFERTA

k

INTEGRARE BLOG

CATALOG PRODUSE

SOCIAL SHARE

LISTARE PE HARTA GOOGLE

OPTIMIZARE IMAGINI

OPTIMIZARE VITEZA

v

CHAT LIVE CLIENTI

j

ABONARE NEWSLETTER

EMAIL PERSONALIZAT

MULTI LANGUAGE

STATISTICI VIZITATORI

INSCRIERE IN GOOGLE

OPTIMIZARE SEO ON PAGE

REALIZARE SITE DE PREZENTARE

Etape creare

 

REALIZARE SITE DE PREZENTARE

Usor De Administrat

Site-ul de prezentare dezvoltat de catre echipa noastra iti va permite sa econmisesti timp pretios atunci cand vine vorba de administrarea acestuia. Vei avea parte de solutii automatizate indiferent ca vorbim de administrarea paginilor site-ului sau de administrarea relatiei cu clientii

REALIZARE SITE DE PREZENTARE

Design Modern

Un design modern, intutiv si simplu de utilizat. Site-ul de prezentare va avea parte de o arhitectura care va permite utilizatorului sa navigheze usor si va scoate in prim plan serviciile, indemnand utilizatorul sa realizeze actiunea dorita.

REALIZARE SITE DE PREZENTARE

Rapid

Traim in secolul vitezei, deci vei avea nevoie de un site de prezentare optimizat pentru a scoate o viteza de incarcare cat mai buna. Site-ul de prezentare va scoate timpi de incarcare comparabili cu pilotii din cursele Nascar, astfel vei mentine utilizatorii pe site si un bonus din partea motorului de cautare Google.

REALIZARE SITE DE PREZENTARE

Marketing Avansat

Nu de putine ori ne lovim in meseria noastra cu site-uri de prezentare care nu au nici-o tangenta cu regulile de bune practici oferite de Google. Stai linistit, la noi nu este cazul, vom avea in vedere sa ai parte de un magazin online SEO FRIENDLY si vom include si alte metode de marketing avansat prin care sa indemni utilizatori sa converteasca cat mai mult.

Lucrari Recente

Vezi ce site-uri de prezentare am realizat recent si ce performante au avut acestea.

Website prezentare

MARKOLIVER.STUDIO

Website prezentare

HealthU.ro

Website Prezentare

COVOARECURATE.RO

Website Prezentare

3SPV.RO

Website Prezentare

ouiChouette.ro

INOVEAZA ALATURI DE NOI

Completeaza formularul de mai jos si vom avea grija sa ai parte de o colaboare inovativa alaturi de Transilvania Advertising.

Politica de confidentialitate

11 + 15 =